Take Away bestellen

Zin in iets aparts en heel lekker? De Funkeleer bereidt alles op de BBQ en/of smoker op de low and slow manier. Het meeste hoeft alleen maar verwarmd te worden door uzelf en anders zitten de instructies van de chef erbij!

 

Zodra u heeft besteld zal De Funkeleer contact met u opnemen om af te spreken wanneer het opgehaald kan worden. Geef bij het bestellen ook al uw voorkeur aan.

 

Spare Rib "Cherry limited edition"

Om het half uur met een plantenspray met cherry coke ingespoten. In de saus echte kersen gebruikt en naast andere secret ingredients, ook de topkruiden van Don Marco's gebruikt. Uiteraard de low and slow methode toegepast op de smoker. De smoke ring zal dan ook merkbaar aanwezig zijn. Een heerlijke spare rib met een zoet/zure kersentwist. The more you buy, the less you pay!

17,00 €

 • Bijna op!

MOINK balls (vanaf 6 stuks)

MOINK, MOOOOO staat voor koe en OINK staat voor het varken. Deze uit de hand gelopen (van oorsprong Italië) rundvlees gehakt balletjes omringd door een stukje spek is een absolute topper uit het assortiment. Als amuse of borrelhapje een gegarandeerd succes. Dient slechts opgewarmd te worden. Hoe meer ballen, hoe hoger de korting.

9,00 €

 • Beschikbaar

Gerookte knolselderijsoep met gerookte zalm of spekjes (1 liter)

Soep van een BBQ? Jazeker! De knolselder en zalm worden op de smoker gerookt. De geur van de BBQ komt je tegemoet vanuit je soepkom. Binnenkort ook met stukjes spek ipv zalm te krijgen.

10,00 €

9,50 €

 • Beschikbaar

Pulled Chicken (500 of 1000 gram met korting)

Deze pulled chicken wordt ambachtelijk door De Funkeleer gemaakt met de dijen van de kip (sappigste deel) op de BBQ low and slow manier op de smoker. De rookaroma is dan ook geweldig terug te proeven! Na de bereiding wordt het vlees direct gevacumeerd zodat het langer vers blijft.

Deze pulled chicken is heerlijk bij de frietjes of te eten tussen een broodje met wat BBQ saus, jalapenos/augurken en coleslaw. Bestel dan het Pulled compleet bouwpakket erbij! Met 100 gram vlees kun je 1 broodje zeer royaal vullen. Bij bestellen van 1000 gram, krijgt men 2 porties van 500 gram.

Pulled Pork
12,00 €

12,00 €

 • Uitverkocht

Andere gerechten

Pulled Pork (500 of 1000 gram met korting)

Deze pulled pork wordt ambachtelijk door De Funkeleer gemaakt op de BBQ low and slow manier op de smoker. De rookaroma is dan ook geweldig terug te proeven! Na de bereiding wordt het vlees direct gevacumeerd zodat het langer vers blijft.

Deze pulled pork is heerlijk bij de frietjes of te eten tussen een broodje met wat BBQ saus, jalapenos/augurken en coleslaw. Bestel dan het Pulled compleet bouwpakket erbij! Met 100 gram vlees kun je 1 broodje zeer royaal vullen. Bij bestellen van 1000 gram, krijgt men 2 porties van 500 gram.

Pulled Pork

14,00 €

 • Uitverkocht

Pulled compleet bouwpakket

Om 4 broodjes Pulled Pork/Chicken compleet te maken: 4 hamburger broodjes, jalapenos en augurken, BBQ saus, zelfgemaakte coleslaw en instructies. Pulled Pork/chicken apart bestellen!

Pulled Pork

9,50 €

 • Uitverkocht

4 op een rij vleespakket (actie)

Voor degene die niet kunnen kiezen en een grote honger hebben:

 1. Pulled Pork (500 gram)
 2. Pulled Chicken (500 gram)
 3. MOINK Balls (6 stuks)
 4. Spare Rib (Cherry limited edition)
52,00 €

49,00 €

 • Uitverkocht

Bijgerechten

American Coleslaw (300 gr.)

Zelfgemaakte coleslaw en heerlijk in combinatie met pulled pork of chicken op een broodje of gewoon als bijgerecht.

5,00 €

 • Uitverkocht