Hoofdgerechten

Klik op "more" bij het gerecht om door te gaan naar de uitgebreide beschrijving van het recept en ingrediënten.

Gevulde varkenshaasje

Door de vulling met kaas en een zoete chutney of BBQ saus en het krokante jasje van spek creëren we hiermee een mooi hoofdgerecht.

Varkensfilet in appel-chili pekel met gorgonzola

Het zout van de pekel en het zuur van de azijn zorgen voor de malsheid van het vlees!

Pizza Gorgonzola en Rucolasalade

Het belangrijkste van dit recept is dat de pizza steen lang genoeg heeft voorverwarmd.

Hele kip met aardappelpuree

Traditiegetrouw wordt een hele kip normaal gemaakt met bier en heet oorspronkelijk dan ook een Beer Can Chicken.

Beef Short Ribs

De Amerikaanse benaming shortribs dankt zijn naam aan de short plate waar ze aan vast zitten.

Rosbief (achtermuis kalf)

Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. 

Kruidige sesam Chicken Wings

Als je geen draaispit hebt kun je deze ook op indirecte manier klaarmaken. Leg de kolen aan de zijkanten of gebruik op de gas BBQ de buitenste branders en leg de kip in het midden van het rooster.

Paella Pescador

Uiteraard kun je met deze paella ook andere varianten maken zoals met kip en een lekkere groente paella.