Workshops

3 formules die we aanbieden

 

Bij Grill Academy "De Funkeleer" leert u onder leiding van Richard (Weber gecertificeerde Grill Master) de fijne kneepjes van het betere barbecueën.

Onder het genot van een hapje en een drankje toont De Funkeleer u tijdens deze workshop gedurende een aantal uren hoe u een compleet menu voor meerdere personen op uw barbecue kunt bereiden. Voor ieder niveau voor zowel enthousiaste beginners als gevorderden.


Funkeleer on Tour!

Deze unieke formule houdt in dat De Funkeleer bij U thuis op bezoek komt. Sterker nog......er zal zelfs gebruik gemaakt kunnen worden van uw eigen BBQ tijdens deze sessie. Het menu en de datum wordt in overleg met de klant gedaan. Heeft u zelf geen BBQ dan neemt De Funkeleer een aantal mee voor een sessie van circa 3 uur. Ook hoeft u niet zelf te zorgen voor de ingrediënten of accessoires. Het enige dat u moet doen is de deur openen om ons welkom te heten. Het concept is bedoeld voor 8 personen.

Class of 2021/2022

Een formule die is ontstaan op initiatief van een aantal ex deelnemers die de smaak volledig te pakken kregen. Met een select groepje van 8 personen met sessies van 3 uur krijgt u ALLES geleerd op het gebied van BBQ. Er zullen dan maar liefst 15 sessies georganiseerd worden bij de De Funkeleer zelf over een periode van 1 jaar. Zodra een klasje zich gevormd heeft zal in overleg met de groep de data worden vastgesteld. Zou u een keertje niet kunnen, dan kunt u eventueel iemand anders aanwijzen om te mogen deelnemen.

Grill Academy Workshop (GAW)

De traditionele manier hoe het allemaal begonnen is. U leert bij de Funkeleer een 5-gangen diner te maken. Dit is geen Weber workshop meer. Doordat we vanaf nu onafhankelijk zijn en ons eigen menu kunnen maken, trekken we alles uit de kast voor een nog betere smaakbeleving tegen ook nog eens een lagere prijs. Standaard zijn alle workshops 79,99 euro.

Voor 2021 zullen we iedere maand 1 workshop organiseren, dus weer er snel bij! Ook hebben we voor de 4 data verschillende thema's.Grill Academy Workshop

De Winter special:  Tijdens de 5 uur durende Winter special ligt de focus op winterse recepten, waarmee je een schitterend kerstdiner kunt maken. Wat gaan we allemaal maken? Glühwein (zelf maken op de BBQ!), Gegrilde wildzwijnfilet met cranberryboter op roggebrood, Gerookte prei-aardappelsoep, Gerookte eendenborst met rode ui-sinaasappel compote, Chinese kool en pitabrood, Gegrilde hertenbiefstuk met boschampignonsaus en Aardappel-spruitjes gratin met stukjes chorizo en Spitskool van de bbq, Apfelstrudel met bolletje ijs

De Funkeleer biedt deze workshop aan voor slechts 79,99 all-in! 

Roger en Richard hopen jullie dus te zien op de 18 december!

79,99 €

  • Beschikbaar

Funkeleer on Tour

De Funkeleer zal contact met u opnemen voor details en om de mogelijkheden te bespreken. (betaling is nog niet noodzakelijk)

500,00 €

  • Beschikbaar

Class of 2022

De Funkeleer zal contact met u opnemen voor details en om de mogelijkheden te bespreken. Dit is een all-in prijs voor 15 sessies van 3 uur. (betaling is nog niet noodzakelijk)

750,00 €

  • Beschikbaar