Workshops

Helaas zijn alle workshops op dit moment geannuleerd.

 

-------------------------

De Funkeleer is met trots een officiele Weber Grill Academy en dat betekent net iets meer dan een "gewone workshop". Niet alleen gaan we lekkere gerechten maken, maar bovendien doen we dit op de nieuwste en beste modellen die Weber te bieden heeft. 

 

Bij onze Weber® Grill Academy leert u onder leiding van Richard en Roger (gerenommeerd en door Weber gecertificeerde Grill Masters) de fijne kneepjes van het betere barbecueën, door ons ook wel “Weberen” genoemd.

Onder het genot van een hapje en een drankje tonen getrainde professionals u tijdens deze gevarieerde workshop gedurende een aantal uren hoe u een compleet menu voor meerdere personen op uw barbecue kunt bereiden. Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvangt u tevens nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld aansteken, onderhoud en praktische accessoires. Voor ieder niveau dus zowel voor enthousiaste beginners als semiprofessionals.

Voor ieder type groep, waarbij voor bedrijven zelfs programma’s op maat gemaakt kunnen worden. Maar ook voor ieder seizoen. Want barbecueën doen we het hele jaar door.

 

Naast de workshops van Weber verzorgen wij ook workshops op maat speciaal afgestemd op de klant. Neem contact met ons op voor meer informatie.