Workshops

Bij Grill Academy "De Funkeleer" leert u onder leiding van Richard (Weber gecertificeerde Grill Master) de fijne kneepjes van het betere barbecueën.

Onder het genot van een hapje en een drankje toont De Funkeleer u tijdens deze workshop gedurende een aantal uren hoe u een compleet menu voor meerdere personen op uw barbecue kunt bereiden. Voor ieder niveau voor zowel enthousiaste beginners als gevorderden.


Grill Academy Workshop (GAW)

De traditionele manier hoe het allemaal begonnen is. U leert bij de Funkeleer een 5-gangen diner te maken. Dit is geen Weber workshop meer. Doordat we vanaf nu onafhankelijk zijn en ons eigen menu kunnen maken, trekken we alles uit de kast voor een nog betere smaakbeleving tegen ook nog eens een lagere prijs. Standaard zijn alle workshops 99,- euro per persoon.

Funkeleer on Tour!

Deze unieke formule houdt in dat De Funkeleer bij U thuis op bezoek komt. Sterker nog......er zal zelfs gebruik gemaakt kunnen worden van uw eigen BBQ tijdens deze sessie. Het menu en de datum wordt in overleg met de klant gedaan. Heeft u zelf geen BBQ dan neemt De Funkeleer een aantal mee voor een sessie van circa 4,5 uur. Ook hoeft u niet zelf te zorgen voor de ingrediënten of accessoires. Het enige dat u moet doen is de deur openen om ons welkom te heten. Het concept is bedoeld voor minimaal 10 personen. Standaard is de prijs 99,- euro per persoon.

B2B

Denkt u aan teambuilding? Dan bent u bij de Funkeleer aan het juiste adres. We komen dan op uw lokatie of komt bij de Funkeleer op bezoek, beide is mogelijk. Het menu wordt samengesteld in overleg. Neem gerust contact op, om de mogelijkheden te bespreken.Grill Academy Workshop

Local Special: is een 4 tot 5 uur durende workshop waar een 5-gangen diner gemaakt wordt. Van groente tot vlees, alles komt voorbij!

De Tapas workshop is een 4 tot 5 uur durende workshop en worden alleen hapjes, amuses, kleine voorgerechtjes, etc. gemaakt. Dit concept is 5 jaar geleden ontstaan en De Funkeleer was de enige Weber Grill Academy in Europa die deze workshop verzorgde. Wegens groot succes gaan wij nu weer hiermee verder. De hapjes mogen dan klein zijn, maar u zal niet met honger naar huis gaan.

De Winter special is een 4 tot 5 uur durende workshop ligt de focus op winterse recepten, waarmee je een schitterend kerstdiner kunt maken.

De Griekse workshop "Hoppa" is een 4 tot 5 uur durende workshop met uitsluitend Griekse gerechten. Van gyros aan het spit tot mosselen gemaakt met Ouzo en feta.

Een workshop volledig op maat is een 4 tot 5 uur durende workshop, waarbij het volledige menu samen met u wordt samengesteld.

99,00 €

  • Beschikbaar

Funkeleer on Tour

De Funkeleer zal contact met u opnemen voor details en om de mogelijkheden te bespreken.

0,00 €

  • Beschikbaar

B2B

De Funkeleer zal contact met u opnemen voor details en om de mogelijkheden te bespreken.

0,00 €

  • Beschikbaar