Order Food (ook tijdens workshops)

Zin in iets aparts en heel lekker? De Funkeleer bereidt alles op de BBQ en/of smoker op de low and slow manier. Het hoeft alleen maar verwarmd te worden door uzelf en anders zitten de instructies van de chef erbij!

 

Zodra u heeft besteld zal De Funkeleer contact met u opnemen om af te spreken wanneer het opgehaald kan worden. Geef bij het bestellen ook al uw voorkeur aan. Tijdens de workshops is het ook mogelijk om deze lekkere dingen te kopen. Alles is na bereiding direct vacuüm verpakt en gekoeld voor een optimale bewaring. 

Pulled Pork (500 of 1000 gram met korting)

Deze pulled pork wordt ambachtelijk door De Funkeleer gemaakt op de BBQ low and slow manier op de smoker. De rookaroma is dan ook geweldig terug te proeven! Na de bereiding wordt het vlees direct gevacumeerd zodat het langer vers blijft.

Deze pulled pork is heerlijk bij de frietjes of te eten tussen een broodje met wat BBQ saus, jalapenos/augurken en coleslaw. Bestel dan het Pulled compleet bouwpakket erbij! Met 100 gram vlees kun je 1 broodje zeer royaal vullen. Bij bestellen van 1000 gram, krijgt men 2 porties van 500 gram.

Pulled Pork

14,00 €

  • Uitverkocht

Pulled Chicken (500 of 1000 gram met korting)

Deze pulled chicken wordt ambachtelijk door De Funkeleer gemaakt met de dijen van de kip (sappigste deel) op de BBQ low and slow manier op de smoker. De rookaroma is dan ook geweldig terug te proeven! Na de bereiding wordt het vlees direct gevacumeerd zodat het langer vers blijft.

Deze pulled chicken is heerlijk bij de frietjes of te eten tussen een broodje met wat BBQ saus, jalapenos/augurken en coleslaw. Bestel dan het Pulled compleet bouwpakket erbij! Met 100 gram vlees kun je 1 broodje zeer royaal vullen. Bij bestellen van 1000 gram, krijgt men 2 porties van 500 gram.

Pulled Pork
12,00 €

12,00 €

  • Uitverkocht

Pulled compleet bouwpakket

Om 4 broodjes Pulled Pork/Chicken compleet te maken: 4 hamburger broodjes, jalapenos en augurken, BBQ saus, zelfgemaakte coleslaw en instructies. Pulled Pork/chicken apart bestellen!

Pulled Pork

9,50 €

  • Uitverkocht

Spare Rib

Dit zijn jongens van rauw tussen de 850 en 900 gram! Uiteraard de low and slow methode toegepast op de smoker. De smoke ring zal dan ook merkbaar aanwezig zijn. Een heerlijke droge neutrale kruidenmix met een laagje saus. Deze is niet te zoet en niet te pikant, maar ertussen.

17,00 €

  • Uitverkocht

MOINK balls (vanaf 6 stuks)

MOINK, MOOOOO staat voor koe en OINK staat voor het varken. Deze uit de hand gelopen (van oorsprong Italië) rundvlees gehakt balletjes omringd door een stukje spek is een absolute topper uit het assortiment. Als amuse of borrelhapje een gegarandeerd succes. Dient slechts opgewarmd te worden. Hoe meer ballen, hoe hoger de korting.

9,00 €

  • Uitverkocht

Gerookte knolselderijsoep met gerookte zalm of spekjes (1 liter)

Soep van een BBQ? Jazeker! De knolselder en zalm worden op de smoker gerookt. De geur van de BBQ komt je tegemoet vanuit je soepkom. Binnenkort ook met stukjes spek ipv zalm te krijgen.

10,00 €

9,50 €

  • Uitverkocht